Frisia Financieringen
9.1
1058 mensen geven ons een 9.1

10 jaar rentevast vanaf 6,6%;

  • 130.000 euro lenen

130.000 euro lenen – waarvoor?

Een lening van 130.000 euro kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan:

Tweede woning of recreatiewoning

Het kopen van een tweede woning is een grote financiële beslissing. Deze investering kun je deels financieren met een lening van 130.000 euro. Veel klanten combineren eigen spaargeld met een lening om hun tweede woning of recreatiewoning te financieren. Dit kan via een persoonlijke lening of een tweede hypotheek. We denken graag met je mee over de beste financieringsopties, inclusief combinaties van verschillende leenvormen, zodat je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe woning.

Luxe camper aanschaffen met een lening van 130.000 euro

Overweeg je een luxe camper aan te schaffen en wil je daarvoor 130.000 euro lenen? Bij ons kun je eenvoudig online leningen vergelijken en afsluiten. Het is belangrijk om bij het bepalen van de looptijd rekening te houden met de gebruiksduur en de restwaarde van de camper. Een groot voordeel is dat je altijd zonder extra kosten kunt aflossen op de lening, wat je de flexibiliteit geeft om de lening eerder af te ronden als je bijvoorbeeld besluit de camper te verkopen.

Lening van 130.000 euro voor een complete renovatie van je woning

Een grondige renovatie van je woning brengt aanzienlijke kosten met zich mee voor materialen en arbeid. Met een lening van 130.000 euro kun je je verbouwingsplannen realiseren zonder je spaarrekening te belasten. Een persoonlijke lening met een looptijd van 180 maanden kan bijvoorbeeld lagere maandlasten opleveren, zodat je de verbouwing zorgeloos kunt uitvoeren. Bovendien is de rente op een lening voor woningverbetering fiscaal aftrekbaar, wat het nog aantrekkelijker maakt om je huis precies zo te verbouwen als je wilt.

130.000 euro lenen met een persoonlijke lening

Een persoonlijke lening van 130.000 euro biedt je zekerheid en voorspelbaarheid. Je profiteert van een vaste rente en een vaste looptijd, waardoor je maandelijkse lasten gedurende de hele looptijd van de lening gelijk blijven. Dit is ideaal als je van tevoren precies wilt weten waar je aan toe bent.

Een persoonlijke lening is bijzonder geschikt voor grote, eenmalige uitgaven zoals een complete woningrenovatie, de aanschaf van een nieuwe auto, of het realiseren van een andere grote investering in je toekomst. Bovendien zijn de rente en kosten van een lening die gebruikt wordt voor woningverbetering vaak fiscaal aftrekbaar, wat het nog aantrekkelijker maakt. Een ander voordeel van onze persoonlijke lening is de mogelijkheid om boetevrij extra af te lossen. Hierdoor kun je sneller van je lening af zijn zonder extra kosten, wat je op de lange termijn geld kan besparen.

Flexibel lenen: 130.000 euro doorlopend krediet

Als flexibiliteit voor jou belangrijk is, dan is een doorlopend krediet van 130.000 euro wellicht een betere keuze. Met deze vorm van lenen heb je de mogelijkheid om geld op te nemen wanneer je het nodig hebt, tot aan de afgesproken kredietlimiet. Deze mogelijkheid geldt voor de eerste 24 maanden van de looptijd van het contract. Dit maakt een doorlopend krediet ideaal voor uitgaven die over een langere periode verspreid zijn, zoals een gefaseerde verbouwing of andere kosten die niet in één keer komen. Je betaalt alleen rente over het bedrag dat je daadwerkelijk hebt opgenomen, wat betekent dat je je financiële lasten kunt aanpassen aan je eigen tempo.

Met een doorlopend krediet heb je ook de flexibiliteit om boetevrij extra af te lossen, zodat je jouw schuld kunt verminderen wanneer het jou uitkomt.

Conclusie: 130.000 euro lenen op jouw manier

Of je nu kiest voor de zekerheid van een persoonlijke lening of de flexibiliteit van een doorlopend krediet, met een lening van 130.000 euro kun je jouw dromen en plannen werkelijkheid laten worden. Neem de tijd om de verschillende opties te overwegen en kies de lening die het beste past bij jouw financiële situatie en toekomstplannen. Ons team staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, zodat je met vertrouwen de volgende stap kunt zetten.

130.000 euro lenen bij Frisia?

Overweeg je om 130.000 euro te lenen? Dan is het cruciaal om goed geïnformeerd te zijn over je opties en de bijbehorende kosten. Bij ons profiteer je van diverse voordelen die het lenen niet alleen makkelijker, maar ook voordeliger maken:

  • Online leningen en looptijden vergelijken: Dit geeft je direct een helder overzicht van je mogelijkheden en de kosten die gepaard gaan met een lening van 130.000 euro. Zo kun je gemakkelijk de beste keuze maken.
  • Zeer scherpe rentes: Wij behoren tot de aanbieders met de laagste rentetarieven in Nederland, wat betekent dat je voordelig kunt lenen zonder in te leveren op kwaliteit.
  • Snel en gratis offertes ontvangen: Binnen 20 minuten heb je al een vrijblijvende offerte in je mailbox, zodat je snel kunt handelen wanneer dat nodig is.
  • Uitstekende klantwaardering: Onze klanten waarderen onze service gemiddeld met een 9,1. Dit bevestigt dat wij streven naar tevredenheid en betrouwbaarheid.

Wat klanten van ons vinden.

  • 10 "Klaudia - Klaudia "
  • 8 "Geert Ruelens - Goede opvolging van het dossier"
  • 10 "Hendrik - Snelle en accurate afhandeling!"
Bekijk onze beoordelingen

Lening van 130.000 euro? Dit zijn de maandlasten

De maandlasten van een lening van 130.000 euro worden bepaald door de rente en de looptijd die je kiest. De rente is het bedrag dat je betaalt voor het lenen van geld, terwijl de looptijd bepaalt hoe lang je de lening afbetaalt. Het is essentieel om een lage rente en een looptijd te kiezen die passen bij jouw financiële situatie.

Met onze handige “Wat kost een lening”-tool kun je eenvoudig berekenen wat jouw maandelijkse lasten zullen zijn bij een lening van 130.000 euro. Bij ons kun je lenen tegen zeer scherpe tarieven, zodat je de kosten laag kunt houden.

In 3 stappen 130.000 euro lenen

Klaar om 130.000 euro te lenen? Volg deze eenvoudige stappen:

  1. Vergelijk de verschillende leenvormen: Kies de optie die het beste aansluit bij jouw financiële situatie en vraag direct een offerte aan.
  2. Ontvang vrijblijvend de offerte: Je ontvangt deze snel en veilig in je beveiligde online omgeving.
  3. Sluit de lening af: Na goedkeuring staat het geld binnen twee werkdagen op je bankrekening.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor een lening van 130.000 euro? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan, en wij gaan direct voor je aan de slag.

Vrijblijvende offerte

Veelgestelde vragen over lening 130.000 euro

Waarvoor kan ik 130000 lenen?

Je kunt zelf je leendoel bepalen. Tijdens het aanvragen van de offerte dien je wel aan te geven voor welk doel je de lening aanvraagt. De bank zal dit meenemen in het aanbieden van de juiste offerte, dit geldt bijvoorbeeld voor de looptijd van de offerte. Zo zal bij een renovatie of verbouwing een langere looptijd, tot aan 180 maanden. Terwijl een auto gepaard gaat met een looptijd van maximaal 96 maanden. Wij helpen je graag aan alle relevante informatie, dus neem gerust contact met ons op bij vragen.

Zijn er naast de persoonlijke lening en doorlopend krediet andere manieren om 130000 euro te lenen?

Er zijn meerdere financieringsvormen mogelijk, zo kun je voor een bedrag van 130.000 euro een lening  afsluiten in de vorm van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Andere leenvormen zijn een 1ste en 2e hypotheek. Elke vorm heeft voor- en nadelen. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor een lening van 130.000 euro? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte.

Hoeveel kan ik maximaal lenen op basis van mijn inkomen?

Hoeveel je kunt lenen hangt van je persoonlijke en financiele situatie af. Ben je alleenstaand of gehuwd en ben je in loondienst of ben je een ondernemer? Allemaal factoren die invloed hebben op hoeveel je kunt lenen. Frisia heeft een handige tool ontwikkeld waar je op basis van jouw gegevens een goede indicatie kunt krijgen van het bedrag dat je maximaal kunt lenen.

Wat gebeurt er als ik mijn lening niet kan terugbetalen?

Wanneer je verwacht in de problemen te komen bij de maandelijkse aflossing van je lening, is het verstandig om meteen in contact te treden met ons of de bank. Het liefst voordat de problemen zich openbaren, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden om betalingsproblemen te voorkomen. Wij kunnen je daarbij ondersteunen en zullen samen met de bank bekijken hoe we hierbij kunnen helpen. Om problemen te voorkomen is tijdig handelen essentieel.

Ander bedrag lenen?

Dat kan zeker, je kunt bij ons terecht voor bedragen tot aan 150.000 euro. Wil je weten wat je kunt lenen? Bereken dan online je maximale mogelijkheden en krijg direct een goede indicatie van je leencapaciteit.

John Heijen - Directeur & Financieel expert lenen

Vragen? Vraag het onze financieel expert!

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door John Heijen. John is een van de vennoten en financieel expert bij Frisia Financieringen.

Heb je vragen?

088 – 777 2333

Of gebruik hier het contactformulier

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden

Offerte aanvragen

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 858 7,0 % 7,0 % 120 maanden € 103.317
€ 50.000 € 570 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 68.431
€ 30.000 € 345 6,7 % 6,7 % 120 maanden € 41.241
€ 20.000 € 233 7,1 % 7,1 % 120 maanden € 27.988
€ 10.000 € 119 7,9 % 7,9 % 120 maanden € 14.284

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.