Frisia Financieringen
9.1
1058 mensen geven ons een 9.1

10 jaar rentevast vanaf 6,6%;

  • 140.000 euro lenen

Waarvoor 140.000 euro lenen?

Een lening van 140.000 euro kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan:

Tweede woning of recreatiewoning

Het kopen van een tweede woning is een grote financiële stap. Deze investering kun je deels financieren met een lening van 140.000 euro. Vaak zien we dat onze klanten de aankoop van een tweede woning of recreatiewoning financieren met een combinatie van eigen spaargeld en een lening. Dit kan bijvoorbeeld via een persoonlijke lening of een tweede hypotheek. We denken graag met je mee over de beste financieringsopties, inclusief combinaties van verschillende leenvormen.

Camper aanschaffen met een lening van 140.000 euro

Overweeg je een camper aan te schaffen en wil je daarvoor 140.000 euro lenen? Bij ons kun je eenvoudig online leningen vergelijken en afsluiten. Het is belangrijk om bij het bepalen van de looptijd rekening te houden met de gebruiksduur en de restwaarde van de camper. Een groot voordeel is dat je bij ons altijd zonder extra kosten kunt aflossen, wat je de flexibiliteit geeft om de lening eerder af te ronden als je de camper verkoopt.

Lening van 140.000 euro voor een verbouwing

Een uitgebreide verbouwing brengt aanzienlijke kosten met zich mee voor materialen en arbeid. Met een lening van 140.000 euro kun je je verbouwingsplannen realiseren zonder je financiële draagkracht te belasten. Een persoonlijke lening met een looptijd van 180 maanden kan bijvoorbeeld lagere maandlasten opleveren, zodat je de verbouwing zorgeloos kunt uitvoeren. Daarnaast is de rente op een lening voor woningverbetering vaak fiscaal aftrekbaar, wat het nog aantrekkelijker maakt.

Persoonlijke lening van 140.000 euro

Kies je voor een persoonlijke lening van 140.000 euro, dan kies je voor zekerheid en duidelijkheid: een vaste rente, een vaste looptijd, en constante maandlasten gedurende de gehele looptijd. Deze lening is ideaal voor grote uitgaven die lang meegaan, zoals een complete keukenrenovatie, een uitgebreide verbouwing, of duurzame verbeteringen aan je woning. Een extra voordeel is dat de rente en kosten voor een lening die wordt gebruikt voor woningverbetering vaak fiscaal aftrekbaar zijn. Bovendien biedt onze lening de flexibiliteit van boetevrij extra aflossen wanneer dat nodig is.

140.000 euro lenen: doorlopend krediet

Voor wie op zoek is naar flexibiliteit, is een doorlopend krediet van 140.000 euro een uitstekende optie. Dit type lening geeft je de mogelijkheid om geld op te nemen wanneer je het nodig hebt, tot aan de afgesproken limiet. Dit maakt het doorlopend krediet ideaal voor projecten die in fases worden uitgevoerd, zoals een langdurige verbouwing of andere kosten die over de tijd verspreid zijn. Je betaalt alleen rente over het bedrag dat je daadwerkelijk hebt opgenomen, en je kunt boetevrij aflossen wanneer je wilt, zodat je altijd de controle behoudt.

Kan ik 140.000 euro lenen?

Het bedrag dat je kunt lenen, zoals 140.000 euro, hangt af van verschillende factoren. Je inkomen, eventuele andere financiële verplichtingen, en je kredietgeschiedenis spelen allemaal een rol bij het bepalen van je maximale leenbedrag. Daarnaast kunnen ook je leendoel en de gewenste looptijd van de lening van invloed zijn op wat mogelijk is.

Bij Frisia kun je eenvoudig berekenen hoeveel je kunt lenen. Met onze online tools krijg je direct inzicht in je mogelijkheden, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Of je nu 140.000 euro wilt lenen voor een woningrenovatie, de aankoop van een tweede woning, of een andere grote uitgave, wij helpen je graag met een berekening van je leencapaciteit.

Waarom 140.000 euro lenen bij ons?

Als je overweegt om 140.000 euro te lenen, is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over je opties en de kosten. Bij ons geniet je van verschillende voordelen:

  • Online leningen en looptijden vergelijken: Hierdoor krijg je een duidelijk overzicht van je mogelijkheden en de kosten van een lening van 140.000 euro.
  • Zeer scherpe rentes: Wij bieden een van de laagste rentetarieven in Nederland, zodat je voordelig kunt lenen.
  • Snel en gratis offertes ontvangen: Binnen 20 minuten krijg je een vrijblijvende offerte in je mailbox.
  • Uitstekende klantwaardering: Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,1.

Wat klanten van ons vinden.

  • 10 "Klaudia - Klaudia "
  • 8 "Geert Ruelens - Goede opvolging van het dossier"
  • 10 "Hendrik - Snelle en accurate afhandeling!"
Bekijk onze beoordelingen

Lening van 140.000 euro? Dit zijn de maandlasten

De kosten van een lening van 140.000 euro worden bepaald door de rente en de looptijd die je kiest. De rente is wat je betaalt voor het lenen van het geld, en de looptijd bepaalt hoe lang je erover doet om de lening terug te betalen. Het is belangrijk om een lage rente en een looptijd te kiezen die bij jouw financiële situatie passen. Met onze handige “Wat kost een lening”-tool kun je precies berekenen wat de maandelijkse kosten zijn voor een lening van 140.000 euro. Bij ons kun je al lenen tegen zeer scherpe tarieven.

In 3 stappen 140.000 euro lenen

Ben je klaar om 140.000 euro te lenen? Volg dan deze eenvoudige stappen:

  1. Vergelijk de verschillende leenvormen en vraag een offerte aan die bij jouw situatie past.
  2. Ontvang vrijblijvend de offerte in je beveiligde online omgeving.
  3. Sluit de lening af en ontvang het geld binnen twee werkdagen op je bankrekening.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor een lening van 140.000 euro? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, en wij gaan direct voor je aan de slag.

Vrijblijvende offerte

Veelgestelde vragen over lening 140.000 euro

Kan ik vervroegd aflossen op een lening van 140.000 euro?

Bij alle leningen via Frisia Financieringen mag je boetevrij (extra) aflossen.

Boetevrij aflossen betekent dat je extra geld kunt aflossen op je lening zonder extra kosten of boetes te betalen. Dit kan aantrekkelijk zijn als je extra geld hebt en je jouw lening sneller wilt afbetalen dan gepland. Dit kan je geld besparen op de totale rentekosten van je lening en je helpen om eerder schuldenvrij te zijn.

Wat is de looptijd voor een lening van 140.000 euro?

De looptijd varieert tussen de 12 maanden en de maximaal 180 maanden. Het is verstandig om de looptijd van je lening af te stemmen op de gebruiksduur van je leendoel. Voor een verbouwing kan dit makkelijk 15 jaar zijn omdat je gemiddeld wel zo lang geniet van bijvoorbeeld je aanbouw. Bij een auto is dat totaal anders, daar rijd je waarschijnlijk geen 10 jaar in.

Wat zijn de totale kosten van een lening van 140.000 euro?

De rente en de looptijd zijn de bepalende factoren voor de kosten van een lening. De basis is, hoe lager de rente en hoe korter de looptijd, des te goedkoper leen je geld kunt lenen. De looptijd is zo bepalend omdat deze bepaald hoe lang je over het geleende bedrag beschikt, en iedere maand betaal je rente over het uitstaand saldo. Kies je voor een korte looptijd, bijvoorbeeld 36 maanden, dan betaal je 36 maanden rente en aflossing. Kies je voor 60 maanden dan loopt je lening langer en betaal je dus ook langer rente over het uitstaand saldo, dit is uiteindelijk duurder. Wil je weten wat de kosten zijn bij het gewenste bedrag en looptijd? Met behulp van de “wat kost een lening” module kun je de totale kosten zelf berekenen.

Zijn er aanvullende kosten verbonden aan het lenen van 140.000 euro?

Wanneer je via de bemiddeling van Frisia een (persoonlijke) lening afsluit van 140.000 euro, dan zijn er geen bijkomende kosten. Er komt bij een persoonlijke lening geen taxatie of notaris aan te pas. De maximale looptijd voor een persoonlijke lening is 180 maanden.

Ander bedrag lenen?

Dat kan zeker, je kunt bij ons terecht voor bedragen tot aan 150.000 euro. Wil je weten wat je kunt lenen? Bereken dan online je maximale mogelijkheden en krijg direct een goede indicatie van je leencapaciteit.

John Heijen - Directeur & Financieel expert lenen

Vragen? Vraag het onze financieel expert!

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door John Heijen. John is een van de vennoten en financieel expert bij Frisia Financieringen.

Heb je vragen?

088 – 777 2333

Of gebruik hier het contactformulier

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden

Offerte aanvragen

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 858 7,0 % 7,0 % 120 maanden € 103.317
€ 50.000 € 570 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 68.431
€ 30.000 € 345 6,7 % 6,7 % 120 maanden € 41.241
€ 20.000 € 233 7,1 % 7,1 % 120 maanden € 27.988
€ 10.000 € 119 7,9 % 7,9 % 120 maanden € 14.284

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.