Frisia Financieringen
9.1
1058 mensen geven ons een 9.1

10 jaar rentevast vanaf 6,6%;

  • 24000 euro lenen

De mogelijkheden voor €24.000 lenen

Als je overweegt om €24.000 te lenen, zijn er bij Frisia verschillende mogelijkheden. Of je nu behoefte hebt aan zekerheid of juist flexibiliteit, bij ons kun je kiezen uit twee leenvormen. De twee opties zijn de persoonlijke lening en het doorlopend krediet, waarbij je kunt profiteren van gunstige voorwaarden en scherpe rentetarieven. Welke optie het beste bij je past, bepaal je zelf. Hieronder vind je meer informatie over de de twee leenvormen.

€24.000 euro lenen met een persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is ideaal als je behoefte hebt aan zekerheid en duidelijkheid over je financiële verplichtingen. Bij deze leenvorm ontvang je het volledige bedrag van €24.000 in één keer op je rekening. Hierna begin je met de vaste looptijd en het betalen van een vast maandtermijn. Dit maakt de persoonlijke lening een uitstekende keuze voor eenmalige grote aankopen, zoals een verbouwing, een nieuwe keuken of het kopen van een auto.

Voordelen van een persoonlijke lening:

  • Vaste rente en maandlasten: Je weet precies wat je elke maand betaalt, zonder onverwachte kosten.
  • Duidelijke looptijd: Vanaf het begin weet je precies hoe lang de lening loopt en wanneer deze volledig is afbetaald.
  • Boetevrij aflossen: Extra aflossen kan altijd, zonder extra kosten.

Een mogelijk nadeel van de persoonlijke lening is dat je minder flexibiliteit hebt. De voorwaarden staan vast, waardoor je niet tussendoor extra geld kunt opnemen, zoals bij een doorlopend krediet wel kan.

24.000 lenen met een doorlopend krediet

Met een doorlopend krediet geniet je van meer flexibiliteit als het gaat om het opnemen van bedragen. Bij deze leenvorm krijg je een kredietlimiet van €24.000, waarbinnen je naar behoefte geld kunt opnemen. Dit kan in verschillende stappen, binnen de eerste 24 maanden van de looptijd en tot aan het maximale kredietbedrag van €24.000. Hierdoor is een doorlopend krediet ideaal voor uitgaven die verspreid plaatsvinden, zoals een renovatie of andere langetermijnprojecten.

Voordelen van een doorlopend krediet:

  • Flexibiliteit: Je kunt geld opnemen en aflossen wanneer jij dat wilt, zolang je binnen de kredietlimiet blijft. Deze flexibiliteit geldt gedurende de eerste 24 maanden.
  • Rente over het opgenomen bedrag: Je betaalt alleen rente over het geld dat je daadwerkelijk opneemt, niet over het volledige krediet.

Een nadeel van het doorlopend krediet kan zijn de variabele rente, deze rente kan stijgen of dalen en dit heeft invloed op de looptijd van de lening. Hierdoor heb je op voorhand geen vaste einddatum, en dat geldt natuurlijk ook voor het opnemen van afgeloste bedragen.

De voordelen van Frisia

  • Onafhankelijk vergelijken en afsluiten van leningen
  • Historisch vaste lage rente vanaf 6,6%
  • Volledig online, vrijblijvende offerte binnen 20-minuten
  • Klanten waarderen ons met gemiddeld een 9,0

Wat betaal je aan 24000 euro lenen?

De kosten van de lening worden bepaald door de rente en de looptijd. De rente is een vergoeding die je betaalt aan de bank voor het gebruiken van het geld. De looptijd bepaalt de termijn waarin je de lening moet terugbetalen. De uitdaging is het vinden van een lage rente en een zo’n kort mogelijke looptijd, één die past bij je financiële situatie, waardoor je de kosten van het geld lenen zo laag mogelijk houdt.

Bij Frisia kun je exact berekenen wat een lening kost met behulp van de wat kost een lening calculator. Een lening afsluiten kan al vanaf 6,6%.

Zo vraag jij stap voor stap een lening van €24.000 euro aan

Wil je €24.000 lenen? Bij Frisia kan dat snel en eenvoudig in slechts drie stappen. Doorloop deze stappen zorgvuldig, zodat je snel een passend voorstel ontvangt in je persoonlijke beveiligde mijn-omgeving.

  1. Vergelijk je mogelijkheden en vraag de juiste offerte aan en kies de leenvorm die bij je past en vraag een offerte aan.
  2. Ontvang vrijblijvend je offerte, binnen 20 minuten krijg je een offerte in je beveiligde mijn-omgeving.
  3. Sluit je lening af door de offerte te ondertekenen en enkele documenten aan te tonen. Na afronding ontvang je het leenbedrag met 2 werkdagen op je rekening.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een lening van €24.000? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij gaan direct voor je aan de slag!

Geld lenen via Frisia? Anderen gingen je voor!

Wat klanten van ons vinden.

  • 10 "Klaudia - Klaudia "
  • 8 "Geert Ruelens - Goede opvolging van het dossier"
  • 10 "Hendrik - Snelle en accurate afhandeling!"
Bekijk onze beoordelingen

Waar je tegenaan kan lopen als je een lening afsluit van 24.000 euro

Voordat je €24.000 leent, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn en een aantal zaken in overweging te nemen. Hier zijn enkele aandachtspunten:

  • Maandlasten en looptijd

Zorg dat je precies weet wat je maandelijkse aflossingen zullen zijn en hoe lang de looptijd van je lening is. Kies een aflossing die past binnen je budget en zorg ervoor dat de looptijd overeenkomt met het doel waarvoor je leent.

  • De juiste leenvorm kiezen

Overweeg goed of je kiest voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet, afhankelijk van je situatie en leendoel.

  • Kosten

Let goed op eventuele extra kosten zoals afsluitkosten of administratiekosten. Dit kan de totale kosten van je lening verhogen, dus lees de voorwaarden zorgvuldig door.

  • Risico’s en financiële gevolgen

Denk na over de mogelijke risico’s, zoals onvoorziene omstandigheden die je betalingen kunnen beïnvloeden. Zorg voor een buffer om financiële problemen te voorkomen.

Door deze zaken in gedachten te houden, maak je een weloverwogen keuze en vind je de lening die bij jou past. Bij Frisia helpen we je graag met informatie, handige online tools en de mogelijkheid om meerdere offertes te vergelijken in jouw beveiligde mijn-omgeving.

Vrijblijvende offerte

Veelgestelde vragen

Waarvoor sluiten mensen een lening van 24000 euro af?

Je kunt zelf je leendoel bepalen. Tijdens het aanvragen van de offerte dien je wel aan te geven voor welk doel je de lening aanvraagt. De bank zal dit meenemen in het aanbieden van de juiste offerte.

Wat zijn de voorwaarden van 24000 euro lenen?

Aan elke lening zijn voorwaarden verbonden, dat geldt ook voor een lening van 24.000 euro. Bij voorwaarden moet je denken aan; minimale (18 jaar) en maximale leeftijd (80 jaar), inkomen en leenervaring (BKR). Wanneer je een offerte aanvraagt bekijken wij voor je wat je kunt lenen en bij wie. De beste en voordeligste offerte zetten we binnen 2 uur voor je klaar in je eigen persoonlijke mijn-omgeving.

Hoe kan ik een persoonlijke lening afsluiten?

Via Frisia is het mogelijk om online een persoonlijke lening af te sluiten. Bereken eerst uw mogelijkheden, vraag een vrijblijvende offerte aan en krijg toegang tot uw eigen beveiligde mijn-omgeving waar de offerte voor u klaar staat. Is de offerte naar wens? Dan kunt u deze digitaal ondertekenen.

Ander bedrag lenen?

Dat kan zeker, je kunt bij ons terecht voor bedragen tot aan 150.000 euro. Wil je weten wat je kunt lenen? Bereken dan online je maximale mogelijkheden en krijg direct een goede indicatie van je leencapaciteit.

John Heijen - Directeur & Financieel expert lenen

Vragen? Vraag het onze financieel expert!

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door John Heijen. John is een van de vennoten en financieel expert bij Frisia Financieringen.

Heb je vragen?

088 – 777 2333

Of gebruik hier het contactformulier

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden

Offerte aanvragen

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 858 7,0 % 7,0 % 120 maanden € 103.317
€ 50.000 € 570 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 68.431
€ 30.000 € 345 6,7 % 6,7 % 120 maanden € 41.241
€ 20.000 € 233 7,1 % 7,1 % 120 maanden € 27.988
€ 10.000 € 119 7,9 % 7,9 % 120 maanden € 14.284

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.