Frisia Financieringen
9.1
1058 mensen geven ons een 9.1

10 jaar rentevast vanaf 6,6%;

  • 85000 euro lenen

Waarvoor €85.000 Lenen?

Een bedrag van €85.000 lenen kan voor diverse grote uitgaven de ideale oplossing zijn. Of je nu je woondromen wilt realiseren, je huis energiezuiniger wilt maken of op zoek bent naar de vrijheid van reizen in een eigen camper, een lening van deze omvang biedt je de financiële ruimte om je plannen waar te maken. Hier zijn drie veelvoorkomende leendoelen:

  • Renovatie van je woning: Heb je plannen om je huis ingrijpend te renoveren? Denk aan het verbouwen van de keuken, het uitbreiden van je leefruimte of het vernieuwen van je badkamer. Met €85.000 kun je een uitgebreide renovatie realiseren die niet alleen je wooncomfort verhoogt, maar ook de waarde van je woning vergroot.
  • Grondig verduurzamen van je woning: Wil je je huis energiezuiniger maken? Overweeg dan isolatie, zonnepanelen, of zelfs een warmtepomp te installeren. Met een lening van €85.000 kun je deze investeringen in één keer aanpakken, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je energierekening op de lange termijn.
  • Aanschaf van een camper: Droom je ervan om de vrijheid van het reizen te ervaren in je eigen camper? Een lening van €85.000 geeft je de mogelijkheid om een comfortabele camper aan te schaffen, zodat je de mooiste plekken kunt ontdekken zonder aan vaste locaties gebonden te zijn.

Deze leendoelen zijn slechts voorbeelden van wat je kunt realiseren met een lening van €85.000. Wat je plannen ook zijn, bij Frisia helpen we je graag om de beste financieringsoplossing te vinden.

Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet

Bij het lenen van €85.000 heb je de keuze tussen een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Beide opties bieden verschillende voordelen, afhankelijk van je financiële situatie en behoeften. Bij Frisia helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw lening.

Persoonlijke lening – 85000 euro lenen

Een persoonlijke lening is vaak de beste keuze voor een verantwoorde lening met een lage rente. De voordelen zijn:

  • Direct toegang tot het geld: Zodra je lening is goedgekeurd, ontvang je het volledige bedrag in één keer op je rekening. Je kunt dan binnen 2 werkdagen beschikken over de €85.000. Dit is ideaal voor het oversluiten van leningen of het aflossen van een restschuld.
  • Vaste maandlasten: Een persoonlijke lening van €85.000 zorgt voor maximale voorspelbaarheid. Je betaalt elke maand een vast bedrag aan rente en aflossing, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Wij helpen je graag om dit vooraf duidelijk in kaart te brengen.
  • Boetevrij extra aflossen: Bij Frisia Financieren heb je de flexibiliteit om onbeperkt en boetevrij extra af te lossen. Of je nu een financiële meevaller hebt of gewoon sneller schuldenvrij wilt zijn, je kunt altijd extra aflossen zonder extra kosten.

Bovendien heb je vooraf volledige duidelijkheid over de looptijd van je lening. Je kunt kiezen voor een kortere looptijd met hogere maandlasten, of juist een langere looptijd met lagere maandlasten, afhankelijk van wat het beste bij je financiële situatie past.

Doorlopend Krediet: €85.000 Lenen

Een doorlopend krediet voor €85.000 biedt flexibiliteit en vrijheid, ideaal voor wie graag controle houdt over de financiën. Bij Frisia gelden de volgende kenmerken voor een doorlopend krediet met een limiet van €85.000:

  • Flexibele opnamemogelijkheid: Gedurende de eerste 24 maanden kun je naar behoefte geld opnemen tot aan de kredietlimiet van €85.000.
  • Rente alleen over opgenomen bedrag: Je betaalt alleen rente over het bedrag dat je daadwerkelijk hebt opgenomen, niet over het volledige kredietlimiet.
  • Geen vaste looptijd: Het aflossen gebeurt in je eigen tempo, zolang je minimaal de maandelijkse aflossing voldoet.
  • Boetevrij aflossen: Je kunt altijd extra aflossen zonder boete, wat je in staat stelt om de lening sneller af te lossen als je financiële situatie dat toelaat.

Deze kenmerken maken het doorlopend krediet een aantrekkelijke keuze voor wie graag financiële flexibiliteit behoudt, terwijl je toch een aanzienlijk bedrag kunt lenen.

Waarom €85.000 Lenen bij Frisia?

Geld lenen brengt kosten met zich mee; je betaalt rente en aflossing over het bedrag dat je leent na het afsluiten van een lening. Het is daarom van groot belang om goed inzicht te hebben in de mogelijkheden en de kosten van een lening van €85.000. Bij Frisia profiteer je van diverse voordelen:

  1. Eenvoudig online leningen en looptijden vergelijken: Zo krijg je een helder beeld van je opties en de kosten die komen kijken bij een lening van €85.000.
  2. Zeer scherpe rentetarieven: Wij bieden enkele van de laagste rentetarieven op de Nederlandse markt, waardoor je kunt lenen vanaf 6,6%.
  3. Snelle en gratis offerte: Binnen 20 minuten ontvang je een vrijblijvende offerte, geheel kosteloos.
  4. Uitstekende klanttevredenheid: Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,1, wat ons vertrouwen in de kwaliteit van onze dienstverlening bevestigt.

Wat klanten van ons vinden.

  • 10 "Klaudia - Klaudia "
  • 8 "Geert Ruelens - Goede opvolging van het dossier"
  • 10 "Hendrik - Snelle en accurate afhandeling!"
Bekijk onze beoordelingen

85000 euro lenen? Wat zijn de maandlasten

Benieuwd naar de kosten van een lening van €85.000? Hier zijn twee scenario’s:

•Looptijd: 5 jaar: €85.000 lenen met een looptijd van 5 jaar (60 maanden)? Bij een rente van 7,1% betaal je ongeveer €1.687 per maand. De totale kosten van de lening na 5 jaar zijn €101.226,-*.

•Looptijd: 10 jaar: €85.000 lenen met een looptijd van 10 jaar (120 maanden)? Bij dezelfde rente van 7,1% betaal je ongeveer €991 per maand. De totale kosten van de lening na 10 jaar zijn €118.957,-*.

*De exacte kosten van je lening zijn afhankelijk van de gekozen leenvorm, de looptijd en je persoonlijke financiële situatie.

Overweeg je een andere looptijd? Gebruik onze online tool om je maandlasten te berekenen en zorg ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Bij grote bedragen zoals €85.000 is het belangrijk om goed op de rente te letten, omdat deze een grote impact heeft op zowel je maandlasten als de totale kosten van de lening.

Waar rekening mee houden bij €85.000 Lenen?

Voordat je besluit om €85.000 te lenen, is het belangrijk om goed te overwegen wat dit betekent voor je financiële situatie. Zorg ervoor dat je de maandelijkse aflossingen kunt dragen naast je andere vaste lasten. Denk ook na over de looptijd van de lening; een langere looptijd verlaagt de maandlasten, maar verhoogt de totale kosten door rente.

Onverwachte gebeurtenissen, zoals inkomensverlies, kunnen impact hebben op je terugbetalingscapaciteit. Het is verstandig om een financiële buffer aan te houden voor zulke situaties. Kortom, overweeg zorgvuldig je mogelijkheden en wees voorbereid op mogelijke uitdagingen voordat je €85.000 leent.

Lening van €85.000 Aanvragen

Je kunt zelf online een lening van €85.000 aanvragen wanneer het jou uitkomt. De voorstellen van onze partners zijn beschikbaar in je Mijn Frisia-omgeving. Na akkoord en het aantonen van de juiste bewijsstukken, kan het geld al binnen 2 werkdagen op je rekening staan.

Vrijblijvende offerte

Veelgestelde vragen over 85.000 euro lenen

Wat zijn de gevolgen van het niet kunnen aflossen van een lening van € 85.000?

Wanneer je verwacht in de problemen te komen bij de maandelijkse aflossing van je lening, is het verstandig om meteen in contact te treden met ons of de bank. Het liefst voordat de problemen zich openbaren, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden om betalingsproblemen te voorkomen. Wij kunnen je daarbij ondersteunen en zullen samen met de bank bekijken hoe we hierbij kunnen helpen. Om problemen te voorkomen is tijdig handelen essentieel.

Wat zijn de voorwaarden voor een lening van € 85.000,–

Aan elke lening zijn voorwaarden verbonden, dat geldt ook voor een lening van 85.000 euro. Bij voorwaarden moet je denken aan; minimale (18 jaar) en maximale leeftijd (80 jaar), inkomen en leenervaring (BKR). Wanneer je een offerte aanvraagt bekijken wij voor je wat je kunt lenen en bij wie. De beste en voordeligste offerte zetten we binnen 2 uur voor je klaar in je eigen persoonlijke mijn-omgeving.

Welke soorten leningen zijn beschikbaar voor een bedrag van € 85.000?

Er zijn meerdere financieringsvormen mogelijk, zo kun je voor een bedrag van 85.000 euro een lening  afsluiten in de vorm van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Bovenaan deze pagina staat meer informatie over de leenvormen en de voor- en nadelen. Hier wordt onder andere ingegaan op de leenvorm, de voorwaarden en de kosten.

Kan ik de lening vervroegd aflossen zonder boete?

Bij alle leningen via Frisia Financieringen mag je boetevrij (extra) aflossen.

Boetevrij aflossen betekent dat je extra geld kunt aflossen op je lening zonder extra kosten of boetes te betalen. Dit kan aantrekkelijk zijn als je extra geld hebt en je jouw persoonlijke lening sneller wilt afbetalen dan gepland. Dit kan je geld besparen op de totale rentekosten van je lening en je helpen om eerder schuldenvrij te zijn.

Ander bedrag lenen?

Dat kan zeker, je kunt bij ons terecht voor bedragen tot aan 150.000 euro. Wil je weten wat je kunt lenen? Bereken dan online je maximale mogelijkheden en krijg direct een goede indicatie van je leencapaciteit.

John Heijen - Directeur & Financieel expert lenen

Vragen? Vraag het onze financieel expert!

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door John Heijen. John is een van de vennoten en financieel expert bij Frisia Financieringen.

Heb je vragen?

088 – 777 2333

Of gebruik hier het contactformulier

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 858 7,0 % 7,0 % 120 maanden € 103.317
€ 50.000 € 570 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 68.431
€ 30.000 € 345 6,7 % 6,7 % 120 maanden € 41.241
€ 20.000 € 233 7,1 % 7,1 % 120 maanden € 27.988
€ 10.000 € 119 7,9 % 7,9 % 120 maanden € 14.284

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Offerte aanvragen